Stomatološka ordinacija Drapšin Burnov

Specijalistička stomatološka ordinacija Drapšin Burnov osnovana je 2016. godine u Novom Sadu i pruža Vam sve vrste stomotoloških usluga. Naš tim čine specijalista stomatološke protetike dr Gordana Drapšin Burnov i doktor stomatologije dr Nataša Bijelić.

Na raspolaganju su Vam sve vrste stomatoloških usluga uz visok kvalitet i odlične cene:

– lečenje bolesti usta i zuba (karijes, nekarijesne lezije, zamena plombi, terapija obolelog živca, obrada kanala…)

– oralna hirurgija (vađenje zuba, hirurška intervencija na vrhu korena, uklanjanje zubnih i viličnih cista, uklanjanje frenuluma i mekotkivnih promena, implantologija)

– stomatološka protetika (rehabilitacija delimične i potpune bezubosti fisknim i mobilnim nadoknadama)

– dečija i preventivna stomatologija (prevencija, savetovanje, lečenje)

– estetska stomatologija (beljenje zuba, hijaluronski fileri, izrada faseta)

– ortodoncija (ispravljanje nepravilnog položaja zuba mobilnim i fiksnim protezama)

Nekada je gubitak zuba bio trajno nerešiv problem koji je umnogome narušavao kvalitet života pojedinca kome se dogodi da ostane bez jednog ili više zuba. Savremena stomatologija, međutim, pronašla je odgovore i na ova pitanja, jer je vrlo lako i efikasno moguće nadograditi i samo jedan zub, kao i celu vilicu. Uz stručnu konsultaciju sa profesionalcima ordinacije Dr Drapšin Burnov, omogućite sebi ponovo širok i zdrav osmeh i nadoknadite nedostatak zuba mobilnim ili fiksnim nadoknadama.

Za one koji uvek žele bolje i više, omogućili smo i tretmane estetske stomatologije, te je u našoj ordinaciji moguće zakazati i beljenje zuba, izradu faseta, kao i tretman hijaluronskim filerima.

Sačuvajte svoje oralno zdravlje i uverite se da i posete zubaru mogu da budu prijatne, zakažite svoj termin u ordinaciji Drapšin Burnov, jer pregled i konsultacije su besplatni, a svakom pacijentu posvećujemo maksimalnu pažnju. Zadovoljan pacijent jedino je merilo našeg uspeha!

 Vase Stajića 15, Novi Sad

Ponedeljak    8:00–12:00, 15:30 – 20:00

Utorak          8:00–12:00, 15:30 – 20:00

Sreda            8:00–12:00, 15:30 – 20:00

Četvrtak        8:00–12:00, 15:30 – 20:00

Petak              8:00–14:00

ZAKAŽITE TERMIN